View Single Post
Vechi 02.01.2010, 15:04:21
AteulCelRau
Guest

Implicit

Apropo toti care le tot dai cu dragoste de dumnezeu vati gandit ca e defapt dragoste de sine?

E clar ca voi nu credeti in dumnezeul biblic, ci credeti intrun dumnezu ca o personificare a tot cei bun pe lumea asta, mai bine zis perceptia voastra a tot cei bun. Asadar fiecare credeti in propiul dumnezeu unic voua, care nu e nimic altceva decat o personificare a propriilor voaster aspiratii si dorinte, deci practiv voi nu-l iubiti pe dumnezu ci pe sine dar nu vreti sa admiteti lol.

Deasemenea cred ca am terminat cu voi, incepeti sa va repetati, si ma faceti sa ma repet si eu, e clar a toti suntem incapatinati in credintele noastre si si stiam cand am venit aici ca nu voi shimba nimica in voi, dar am zis mai devreme si alte motive pentru care am venit. Voi le aveti pe ale voastre si eu pe ale mele, dar ma tem ca ale voastre nu va vor ajuta cu nimica in viata, ci va vor face sa va afundati tot mai mult in viata monahala si sa va separati tot mai mult de societate si bucuriile ei. E viata voastra, faceti ce vreti, logica e clar ca nu va merge cu voi datorita credintei, si oricum sunteti prea mandri ca admiteti ca gresiti, si eu in cautarea mea am avut multe preconceptii dar am avut curajul sa admit ca gresesc, asa am si devenit ateu, am vazut unde am gresit si m-am corectat. voi nu sunteti capabili de asta din pacate. Puteti sa mai scrieti in threadul asta si voi citi dar sa nu va asteptati la un raspuns. Toate cele bune si sper sa gasiti fericire in viata(fericire adevarata, asta e cel mai greu de gasit)

Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 15:12:58.