View Single Post
Vechi 02.01.2010, 15:39:46
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
pai astia care vezi ca se sinucid cu bombe si omoare zeci de oameni, crezi ca asa lea nazarit lor? Nu, doarr prin credinta oarba ei cred ca fac ce e bine si indoctrinati de preoti au ajuns la un act asa de despicabil. La ce ma refeream ca datorita credintei tale un preot poate sa profite de tine, pentru ca pentru tine e reprezentantul ui dumnezeu ce spune el nu poate fi indoit si trebuie facut. Si poti sa ajungi si tu sa omori oameni cu bombe, sa stii ca mult nu e, hai ca am sa povestesc pasii.

Sa zicem ca un preotul de la biserica unde mergi tu incepe sa vorbeasca despre hai sa zicem homosexuali si cat de rai sunt, sau o clinica de avorturi, hai sa luam aia, preotul incepe sa te umple de ura pentru aceste clinici, incepe sa te convinga ca toti oamenii deacolo sunt uneltele diavolului, ura in tine creste, preotul vede asta si-ti spune ca trebuie sa faci ceva sa nu stai degeaba, la inceput e cu proteste, dupaia cu un geam spart, cu amenintari iar pe masura ce te afunzi tot mai mult in ura devii capabila de orice. In final cand preotul vine siti spune ca cel mai bun lucru care poti sal faci si care iti asigura un loc in rai si mandria lui dumnezeu fata de tine e sa intri intro clinica de avorturi cu dinamita sub haine si explodezi omorand uneltele diavolului, tu aceepti fara sa te gandesti, pentru ca asta inseamna credinta, sa nu pui la indoiala, iar in mainile uni monstr asta e arma cea mai oribila.

asta paote nu se intampla si nu o sa se intample( sa speram) niciodata la noi, dar sa intamplat chiar si in america chiar cu crestini, iar despre islam nici mai trebuie sa vorbesc.
Poate ca gresesti. Un credincios adevarat stie cum e Dumnezeu si nu se va lasa corupt de tot felul de idei distructive. In plus, am fost la biserica ieri, iar preotul nicidecum nu a indemnat credinciosii la judecati impotriva altora, din contra, le-a transmis sa nu judece pe altii si sa merga cu Hrisos, iubind-si semenii si facand tot posibilul sa se desavarseasca pe ei insisi in Hristos si traind in sfintenie. Orice padure are si uscaciuni, dar tu ce faci este sa judeci totul prin prisma unor parti. Eu am inteles ca e inutil sa mai judec ceea ce e in afara mea, ca pana la urma fiecare are propriul lui drum de mers si propriile lectii de invatat si e alegerea fiecaruia daca vrea sa mearga cu Dumnezeu sau fara.