View Single Post
Vechi 02.01.2010, 17:27:50
Leyla90 Leyla90 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.09.2009
Implicit

Draga omule,
Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi dar ce-ti pot spune este ca sunt de acord ca sunt anumite motive la mijloc,poate chiar are nevoie de asistenta psihologica,poate trebuie sa incerci sa schimbi ceva la tine si mai ales ..asa sunt mintile femeilor ,incurcate,ma mai gandesc si ca poate este o refulare a sentimentelor ,o lipsa a copilariei sau a tineretii fericite sau mai stiu eu ce, dar astea toate sunt detalii mai presus de toate ,cum te-a avertizat si batranelul ,eu zic ca este o ispita si trebuie tratata ca atare....sa nu-ti pierzi speranta.Lupta cu orice idee iti trece prin cap ,cu orice solutie morala gasesti dar chiar daca dai gres sa ai speranta ca pn la urma vei reusii.Sa nu incetezi sa te rogi pt ea,ca sot ai cea mai mare putere asupra ei fiind casatoriti chiar daca pare ca rezultatele intarzie sa apara.Mai omulet asupra noastra-i Dumnezeu ,sunt atatia sfintii pe lume,atatea moaste inaintea carora iti poti apleca genunchii indurerat,chiar crezi ca nu va auzi nimenii ?Curaj omule,curaj nadejde ,intelepciune si lupta !Doamne ajuta!

PS:Sunt unele momente cand pur si simplu simtim nevoia sa o luam putin razna ,sa spargem tipare sa cunoastem altceva,dar trece cand vedem ca defapt nu are nici un rost razvratirea noastra ci mai rau ne pagubeste si apoi ne intoarcem plecand genuncii inaintea Tatalui ceresc si cerand iertare celor carora le-am gresit ,cu lacrimi.Ei atunci sa fi pe faza si sa o primesti inapoi pe sotia ta,atunci are cea mai mare nevoie de iubire!
PS2: Si as mai adauga ,ca nu este bine totusi sa o sufoci sau sa-i stai numai in cap,las-o putin sa rasufle .Fi rational si intelept,tu o cunosti cel mai bn si pe tn si pe ea si relatia vostra.
PS3:Lupta tu ,daca ea in momentele astea nu mai poate.
Reply With Quote