View Single Post
Vechi 02.01.2010, 22:46:27
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Iata un alt citat simplu:
"Toti pun la masa vinul cel bun,si apoi cand se termina il aduc si pe cel rau .
Dar Tu,ai lasat vinul cel bun la sfarsit"

Chiar daca Dumnezeu se dezvaluie treptat,totusi ,o face mereu spre 'mai bine' spre 'mai clar'.
Caci una e sa crezi intr-un Dumnezeu abstract ,legendar,despre care 'se spune ca...' si alta e sa crezi intr-un Dumnezeu care coboara pe pamant ,sta la masa cu oameni simpli ,vorbeste in limbajul nostru,dar spune cuvinte atat de minunate,si face minuni VAZUTE asa mari,ca te fac pe tine cel necredincios sa spui,ca Toma, "Domnul meu si Dumnezeul meu" Daca Il vezi mergand pe ape ,sau inviat din morti ,iti zic eu ca iti piere orice urma de neintelegere si indoiala.
Nu stiu de ce Dumnezeu a ales sa se prezinte treptat,dar e minunat cum a facut-o,si ne-a dat cea mai frumoasa poveste 'live',care si numai daca o vezi cu ochii mintii,face cat toata intelepciunea lumii la un loc . Caci produce ceea ce intelepciunea nu va produce niciodata,recunoastere ,uimire ,si emotie vie.
Dumnezeu e unul singur -asa e-dar ca si tine,stau si ma minunez si eu ca prostul,cum ,la vremea potrivita,s-a aratat si Fiul lui Dumnezeu,tot Dumnezeu fiind si El. Mai frumos si mai spleendid decat tot ce as fi putu gandi cu mintea mea despre Dumnezeu,m-am trezit cu Dumnezeu pe pamant ,si nu unu ci doiiiii !!!!!!
Pot sa neg eu pe acest Dumnezeu Om care il vad si care il aud si ma imbat de cuvintele Lui?
Ma pot indoi de orice pe lumea asta ,de mine ,de Dumnezeu de orice,dar nu de Fiul Sau Omul,pe care il vad si e minunat,si e singura bucurie in aceasta viata,singura ridicare a valului misterului .
Asa ca vrand nevrand a trebuit sa accept ca Dumnezeu are un Fiu,pentru ca Cel care a zis despre Sine ca este Fiu al lui Dumnezeu,a fost prea minunat si a vorbit prea frumos ,asa cum oamenii nu ar fi putut niciodata sa o inventeze .
Deci prin frumusetea vazuta a lui Dumnezeu Fiul,il laudam si pe Dumnezeu Tatal,care ne-a facut o asa mare surpriza, 'la plinirea vremii'
Reply With Quote