Citat:
În prealabil postat de iustin10
Eu ma infior de fiecare data cand citesc acestea .Adica Eu eram printre voi tot timpul,si voi inca va intrebati....
Iata cum Omul din fata lui Toma era insusi Dumnezeu .
|
Ma scuzi Parinte Iustin, dar, din nou, eu nu prea pricep de ce te infiori cind auzi aceste cuvinte?
Da, Hristos, care arata ca toti oamenii din jurul Lui, are pretentia ca noi sa VEDEM prin capacitati duhovnicesti avansate, persoana lui intr-un anumit fel si sa-l recunoastem ca fiind "PRINTRE NOI?" Din moment ce oamenii nu vad si nu inteleg mare lucru mi se pare logic si normal sa se INTREBE ce si cum. NU DUMNEZEU NE-a facut asa? Hristos care stia cit de grei de cap si nestiutori suntem are aceste dileme in privinta noastra , asteapta prea mult de la noi.
De ce oare era asa de timid in face minunile?..care se stie ca ar fi fost definitorii in a face pe oameni sa creada INSTASTANTANEU! Da, si de ce oare nu va mai fi timid la a doua venire infricosata, nu era normal sa fie INVERS?
De ce oare nu a fost MAI EXPLICIT, din moment ce un popor INTREG, cel IUDEU care ERA DE FATA nu a reusit sa-l VADA!
Ce sa mai zic de altii care nici nu au fost ACOLO de fata?
Oricum noi mergem inainte!