View Single Post
Vechi 03.01.2010, 06:44:14
getasart's Avatar
getasart getasart is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2005
Locație: Roman- Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

draga prea1974 ,daca esti din Iasi,ai alaturi pe Sf.Nectarie;mergi acolo,si roaga pe parintele sa te ajute cu rugaciuni si roaga si pe Sf.Nectarie; ai Sf.Moaste in biserica; atige ceva din hainele sotiei,fara stirea ei si apoi sa le imbrace; Am sa va spun,cum m-a ajutat pe mine Sf.Nectarie;in urma a doua hemipareze dr.,mi-am revenit cumva; dar in timp,mina dr amortea si nu mai puteam tine nici macar lingura; o vecina,a venit cu Acatistul Sf.;am lucrat icoana sfintului,si cu ajutorul unei persoane de la Radio Trimitas Iasi,am luat legatura eprin telefon cu pr.m-a primit,mi-a sfintit icoana si a atins-o de sfintele moaste; venind acasa,am ascultat acatistul Sfintului audio,si punind mina mea beteaga pe mina sfintului,rugindu-l in soapta cum m-am priceputmai bine,a doua zi,cind m-am trezit,mina nu mai era rece si de atunci,ma pot folosi de ea;Va trimit poza la icoana lucrata de mine;

si icoana Sf.Paraschieva;este atinsa de Sfintele moaste;le am pe perete si ma rog neincetat;asa cum stiu si cum simt eu;

Cit tine --nasterea de copii-;ei bine,sa va spun; dupa o sarcina pierduta,nu mai ramineam gravida; am umblat prirn case de copii;nu se lipea nici unul de mine; O batrina,mi-a spus,sa faca rugaciuni la miezul noptii la Maica Domnului; nu mai tin minte cit timp am facut rugaciuni,dar am stiut cind am ramas gravida si stiam si ce am; ei bine,acum am 58 ani si fiul meu,a implinit pe 25 decembrie 31 ani;
Numai cu rabdare si rugaciune se pot face multe; Ati uitat cum spunea pr.Cleopa?--Rabdare,rabdare,rabdare.si cind ajungi la capat,o iei iar cu --Rabdare,rabdare,rabdare
Eu,Imi cer iertare pentru intreventie si te rog din inima,ai rabdare,si roaga-te cum simti si cind simti la Maica Domnului,Cv.Paraschieva si Sf.Nectarie;
Doamne ajuta!
Reply With Quote