Citat:
În prealabil postat de pea1974
cu ce? vin acasa dupa servici, imi fac treburile casnice, nu beau, nu ma uit la altele ieseam la plimbare cu ea pt a mai vorbi desi era tarziu si foarte obosit dupa job...asta ajunsesem
|
Frate, din cele ce ai scris se vede ca o iubesti si ca te lupti pentru ea. Spunea un parinte ca sunt anumite pacate care rod la radacina unei familii: avorturile (nu e cazul la voi) si cind unul dintre soti il insala pe celalalt. Ea acum facind acest lucru, i-a dat drepturi diavolului asupra ei...de aceea acum nu te mai poate suferi, etc ..si nu se poate ajuta singura, are nevoie de ajutorul tau. Cum au zis fratii de mai sus, ea are mai multa nevoie de rugaciunea celorlalti. .. Nu stiu daca insistand mai mult sa vorbesti cu ea, nu obti exact efectul invers...Vorbeste mai mult cu Dumnezeu si sfintii sai despre ea, decit cu ea...
Iti dau si eu un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu: cind te nedreptateste cineva, cind te supara zi asa "fereste-o Doamne de mine, de rautatea mea. Eu sunt un desfrinat, etc", si smerindu-te tu, punindu-te tu sub ea, fuge diavolul si de la tine si de la ea...sa stii ca da multe roade acesta rugaciune...diavolul niciodata nu suporta smerenia...cind ne invinovatim pe noi cistigam inaintea lui Dumnezeu...