Citat:

| 

În prealabil postat de NiCcoleta

De  ar  fi  sa  aleg   sa  ma  calugaresc  m-as  dece  unde  oi  vedea cu  ochii...si  prima manatire(de  maici)  care  o sa  o  gasesc  acolo  am  sa  ma opresc. 

Dar  acum nu  indrasnesc  sa  ma  gindesc  chiar  atit  de  departe.Ca  sa  ma  duc  in  monahism mai inti  trebuie  sa trec de  ispitele  astea  mirenesti. 

| 

Iertati-ma 
Asa am zis si eu la inceput ca unde voi vedea cu ochii ... si prima manastire... am rezistat 1 zi . A doua 1 saptamana dupa care m-am intors in societate. Mi-a cam trecut ideea de a pleca dupa cum vad ochii mei. Mi-a murit si curajul de-a mai incerca. Acum nu mai astept decat sa treaca viata asta asa searbada de orice lumina.
Cum spunea un Sfant Parinte "sa va faceti manastire in sufletele voastre"... Asa ma stradui si eu sa pun prima caramida la manastirea sufletului meu. Dar cu cat ma stradui mai mult parca un Sfant Spiridon imi desface caramida si raman doar pamant...Pune Doamne foc in inima mea, apa la radacina iubirii mele si transforma pamantul in zidirea ta. Iubite-voi Doamne ... nu ma uita...