Citat:
Īn prealabil postat de cozia
Clausemi,
Nici gind de analiza, este experienta ta si viata ta, insa ce voiam este sa elaborezi un pic despre motivul de ce crezi ca este asa cum spui, ...chiar daca nu este "politically correct"
Ce se intimpla in ultima vreme, de unde sminteala asta pe toata lumea monahala?, ca nu numai de la tine aud
|
Draga cozia nu ma refeream la analiza sau caracterizarea ta...ci la cele spuse de pr.Andrei despre mine si nu numai...adica incercarea asta puerila de a caracteriza pe fiecare in parte.
Referitor la ce se intampla in ultima vreme prin manastiri eu de luni de zile am tot spus pe forum si nu stau sa repet pt.fiecare in parte...scuze...singurul lucru pe care ti-l pot spune este mergi acolo si te lamuresti singur...tie s-ar putea sa-ti placa...sau e posibil ca ochiul tau curat sa nu vada decat curat...la mine nu a fost cazul nici atunci si nici acum...eu taxez orice greseala, nu ma pot face ca n-am observat si nu pot sa trec mai departe ca si cum nimic nu s-a intamplat...iar acest lucru e mai greu de suportat din partea "BOSSILOR" mai ales cand ei au uitat unde sunt,cine sunt si ce datorie au, in schimb au doar pretentii care, din pacate nici acelea nu sunt de ordin duhovnicesc...cam totul se limiteaza la stomac si ziduri...in rest "tipic,tipic si la inima nimic" vorba pr.Arsenie Papacioc.