Citat:
Īn prealabil postat de andrei.ierom
CLAUSEMI
Poate ca tu visezi la ceva de vreme ce nu te-ai implinit in manastire.
|
Corect parinte...
Eu am visat mult inainte sa merg in manastire si nu au fost exagerari sau aberatii ci erau vise normale pt un viata monahala dupa cum citisem si vazusem la duhovnicii mei...acolo ajunsa a inceput sa mi se ia panza de pe ochi,sa lupt cu realitatea pe care o traiam si cu visele mele anterioare si intr-un final m-am decis...decat sa ma "implinesc" dupa placul manastirii mai bine ma implinesc dupa placul meu libera fiind sa aleg ce-mi este de folos spre mantuire, nu ce mi se cere sa ma "implinesc" abuzandu-se permanent de sintagma ASCULTARII ca si cum doar noii intrati trebuie sa respecte acest lucru,calugarii care au si jurat in fata lui Hristos ca vor face ASCULTARE toata viata din acel moment neconditionat au uitat acest juramant.
Nu vreau sa se inteleaga ca judec pe cineva...vreau sa specific ca este o constatare a mea de-a lungul anilor care ma ajuta sa stiu ce am de facut eu cu mine in preajma slujitorilor Bisericii lumesti...ca lui Hristos in nici un caz...iar pr.Andrei ar trebui sa stie ce spun, probabil de aceea ii e jena sa-mi spuna ceea ce eu deja stiu....chiar asa este.
Si cu asta am incheiat acest subiect!