Citat:
În prealabil postat de Danut7
Sa iti sustii veridicitatea propriilor afirmatii si citatate aduse in discutie.Daca esti incompetent din punctul acesta de vedere nu mai veni cu citate.Daca nu ai acoperire la citatele astea minunate fara surse,si nici nu le stii contextul nu mai veni cu ele pe aici.Hai ca nici pe tine nu cred ca te-ai pacalit cu citatele alea.Eu sunt curios pe tine, pe voi chiar va intereseaza adevarul?Daca da atunci de ce cand din punct de vedere logic totul va este demonstrat gasiti subtrefugii in negare, minciuni si falsitati?
|
Marea ta problemă (și de aici și nervozitatea ta) este că afirmațiile nu sunt ale mele, ci ale autorităților ortodoxe respective. Deci ele ori spun adevărul (și în consecință va trebui să-ți revizuiești abordarea zilei de odihnă), ori sunt mincinoase (deci va trebui să nu mai ai încredere în sfinții Părinți). Dacă ambele variante sunt viabile, cu atât mai rău pentru dogma ortodoxă...
Citat:
În prealabil postat de Danut7
Tu si secta ta imputita fraudati scrieri.Hai ca de data asta m-ai enervat.Ma enerveaza falsitatea si minciuna.
|
Te enervează doar când o bănuiești la alții. Tipic pentru gimnastul ce evoluează la bârnă... Și apoi, nu te mai enerva, o să-ți cauzeze...