Citat:
În prealabil postat de cineva888
Deci nu mai stiu ce sa cred sau ce sa fac sau in cine ca mai cred pentru ca sunt multe religi si e imposibil sa spui ca numaai una e adevarata eu nu pot sa cred intr-o carte numita biblie nu pot sa cred fara dovezi clare.M-am rugat la dumnezeu sa imi arate adevarul dar nimic.Daca el nu voieste moartea pacatosului dc nu ma ajuta?Asta ma face sa cred ca nu ezista.Eu practic yogga si sunt fascinat de ocult dar crestinismul nu ma fascineaza de loc este cea mai plitisitoare religie si nu ma inplineste.Nustiu care e adevaru si nustiu ce sa fac.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi!
|
Daca esti de acord putem vorbi despre aceasta.Si eu am practicat yoga si am tras un folos din aceasta.Ai invatat sa-ti controlezi mintea?Ei bine,daca da,incepe sa te rogi intelegand, cu mintea si inima, rugaciunea.Ai dreptate sunt multe religii si toate dau impresia ca este un unic Dumnezeu doar cu diverse fatete, dar cu atata iubire ca in crestinism nicaieri.Ca si toate celelalte religii termina asigurand ca ei vor stapani lumea,Doar IIsus ne promite cer si pamant nou in bucurie.Yoga iti ofera un sport de calitate si o rupere de materie,dar atentie: cautand aceasta stare de "eliberare"risti sa cazi intr-o raceala,o moarte a sentimentelor.Roaga-te cu rabdare si credinta(sa crezi cand te rogi)si vei avea parte de trairi pe care yoga nu ti le poate da.Iar Domnul te ajuta,altminteri nu ai fi in acest forum.