View Single Post
Vechi 04.01.2010, 23:05:50
somasema
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de al3xa3 Vezi mesajul
LA MULTI ANI!
sunt noua pe acest forum si mi-am creeat acest cont deoarece am simtit azi ca doar Dumnezeu imi mai poate alina durerea din suflet acum.
nu am mai mers la Biserica de foarte multi ani si vroiam sa ma intorc la credinta daca puteti sa intelegeci ce vreau sa spun.
din 2003 am avut o relatie care a dus la casatorie in 2007 si apoi un divort acum in 2009.
sotul meu, fostul meu sot este catolic. el era ceva mai credincios in sensul ca mergea la Biserica insa eu nu prea mergeam cu el simteam ca nu imi este locul .
nu dau vina pe el stiu ca singura m-am indepartat.
acum pentru ca sunt foarte suparata as vrea sa incep sa ma rog ,sa merg la Biserica sa fac tot ce trebuie si tot ce trebuia sa fac insa nu stiu cum sa incep si de unde.
am avut atatea probleme in viata si am suferit atat de mult incat sunt momente in care ma gandesc ca probabil am fost blestemata sau ceva de genul chiar daca nu vreau sa cred ma gandesc ca...parca prea rau mi-a mers.
sunt o "oaie ratacita" si am nevoie de ajutor e tot ce pot sa spun.
sper sa nu va scandalizeze postarea mea nu stiu in definitiv ce a fost .nu stiu daca am cerut un sfat ,m-am plans ...stiu doar ca am nevoie de ajutor pentru ca am ajuns sa am drept unica dorinta moartea si uneori aproape sa o provoc eu am fost in stare .
nu pot nici sa dorm noaptea de cele mai multe ori ma prinde 5-6 dimineata iar cand dorm visez urat ma trezesc tipand...intr-un cuvant sunt RAU.
in dimineata acesata as vrea sa merg la Biserica . ma simt rau pt ca am uitat ce am de facut acolo,am uitat rugaciunile ...dar am sa merg ,vreau sa merg.
daca ma puteti ajuta cu sfaturi cum pot sa redevin un bun crestin sau cum pot sa fiu cum ar vrea Dumnezeu va rog sa ma ajutati!
va multumesc !
Bine ai venit pe forum

In primul rand incearca sa accepti ideea ca acel barbat nu este jumatatea ta,despartirea de acesta nu a fost un accident,asa a fost sa fie,destinele noastre sunt deja scrise,fiecare dintre noi am fost predestinati de Dumnezeu spre un anumit destin,totul e ca noi sa nu ne abatem de la acest plan al Lui
Amandoi ati avut de invatat unul de la altul in acesti 6 ani cat ati fost impreuna,dar el nu a fost jumatatea ta,poate el te-a ridicat pe tine sau tu l-ai ridicat pe el nu cunosc povestea voastra dar nimic nu a fost intamplator

As incearca mai intai o mica initiere pentru a intelege mai clar crestinismul

Pacatul este bariera spre Rai

Raiul este perfect,tu nu esti,de aceea pacatele tale iti garanteaza pedeapsa vesnica in iad
Pacatele nu pot fi puse in balanta cu faptele bune care le-ai facut (ROMANI 6:23) & (APOCALIPSA 21:27)

Isus Cristos calea spre Rai

Dumnezeu trebuie sa aiba un temei sa te ierte.Este bine sa-ti para rau de pacatele tale dar nu este de ajuns.Dumnezeu trebuie sa aiba un sacrificiu pentru pacat,dreptatea trebuie facuta,pedeapsa cu moartea trebuie platita,asta a insemnat jertfa lui Isus Cristos,te-a iubit indeajuns sa moara pentru tine,sa plateasca pacatul in locul tau,el deasemeni nu numai a murit pentru tine,a si trait viata sfanta pentru tine care toti oamenii trebuia sa o traim
Acum Dumnezeu poate sa te salveze fara sa-Si compromita standardele perfecte (ROMANI 3:26-28) & (1 PETRU 3:18)

Credinta cheia spre Rai

Multi oameni cred ca calea spre Rai e sa fii bun si sa mergi la Biserica,calea Bibliei spre Rai insa e sa recunosti ca eforturile tale nu sunt bune indeajuns si sa accepti prin credinta ca Isus a murit pe cruce pentru pacatele tale,asta e singura cale spre salvare
Acum ca pretul a fost platit si Isus a inviat din morti poti primi mantuirea in dar
Il vei primi pe Isus Cristos ca Domn si Mantuitor ? (FAPTE 3:19)

Pentru a deveni crestin este necesar sa spui rugaciunea pocaintei

Sangele lui Iisus Hristos acopera orice pacat !!!
Singura cale de iertare si viata vesnica este pocainta si viata in Hristos

Spune rugaciunea asta ci incearca s-o zici CU TOATA INIMA CU CREDINTA SI CAINTA IN SUFLET

"Tata ceresc am pacatuit impotriva Ta si imi pare tare rau pentru pacatele mele
Te rog spala pacatele mele cu sangele unicului Tau fiu Iisus Hristos
Cred ca El a murit pentru mine si Tu Dumnezeu Tatal l-a inviat din morti
Acum il chem pe Iisus sa intre si sa traiasca in inima mea ca Domn si unic Salvator
Aleg sa ma intorc de la pacatele mele si sa nu mai pacatuiesc
Te rog trimite-mi Sfantul Duh sa pot duce o viata crestineasca
In numele lui Domnului nostru Iisus Hristos.Amin"

Daca ai spus rugaciunea asta cu TOATA INIMA SI CU CREDINTA ai facut primul pas spre iertare si mantuire
Totul ce ramane de facut e sa cauti cu pasiune cuvantul lui Dumnezeu (Biblia) sa crezi tot ce scrie acolo si sa te uiti in special la versetele MATEI 10 : 38-39

"38.Și cel ce nu-și ia crucea și nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine."
"39.Cine ține la sufletul lui îl va pierde, iar cine-și pierde sufletul lui pentru Mine îl va găsi."

si MATEI 7 : 21-23

"21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
22. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
23. Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea."

Din primele versete reiese ca mai intai trebuie sa purtam crucea inainte ca sa purtam coroana iar din al 2 lea ca nu este deajuns sa avem credinta in Iisus daca nu-i tinem si poruncile

Daca vei spune rugaciunea si vei alege sa traiesti in Cristos,Dumnezeu va incepe sa aiba o relatie personala de iubire si prietenie cu tine si iti va da si jumatatea ta pe care ai cautat o toata viata

Spune rugaciunea,citeste Biblia zilnic cauta o Biserica in care sa fii plantata
Domnul sa te aibe in paza si mult succes

Last edited by somasema; 04.01.2010 at 23:10:42.
Reply With Quote