Sfatul meu e sa va casatoriti, pe fata, civil si religios( nu se poate religios fara civil ).Daca va preocupa banii pt. nunta, faceti o nunta cat mai simpla.
Cat despre grija ca trebuie sa ai o situatie materiala ca sa te casatoresti, sincer va spun din ce am vazut la majoritatea: mult mai usor se fac banii in doi decat separat. Mai repede au progresat cei care s-au casatorit si au facut banii in familie decat cei care au asteptat ani de zile sa stranga bani de nunta , de casa etc. si nu s-au casatorit.
Si asteptarea asta lunga nu face bine unei relatii. In timp iubirea se duce si te pomenesti la o varsta ca tineretea ti s-a dus, o familie nu ai , copii nu ai ...
Cat despre teama ca vei divorta...daca nu scapi de teama asta, aceeasi teama o vei avea si la 30 de ani.
Dupa 2 ani inca nu te-a convins ca trebuie sa te casatoresti... astepti sa il cunosti mai bine? pai nici dupa o viata de om nu cunosti pe cineva, daca ar fi sa ne luam dupa acest criteriu, nu ar trebui sa ne mai casatorim. Nimeni nu zice sa te mariti dupa 3 luni, dar 2 ani mi se par suficienti sa iti faci o parere despre cineva.
In fond, cu toata prudenta ta, casatoria e o loterie. Nimeni nu iti garanteaza ca o sa fii fericita pana la adanci batraneti. Poti sa te intelegi f bine cu un om si 10 ani si apoi sa o ia razna.
|