Citat:
În prealabil postat de adam000
Edit: As vrea sa nu continuam aceasta discutie pe acest topic pt ca stricam topicul despre Agheasma. Din pct meu de vedere oricum aceasta discutie este sterila. Florin a inteles singura mea dorinta (de a nu sminti pe nimeni dand argumente indoielnice) iar mie asta imi este de ajuns si apreciez foarte mult smerenia si bunavointa de care a dat dovada Florin. Daca tu doresti in continuare sa se discute despre "puterea gandurilor asupra materiei" (mie asta mi se pare o inselare; omul nu are nici o putere de la sine), am sa te rog sa faci un topic separat.
|
Departe smerenia de Florin, pur si simplu n-am mai verificat de ieri topicul. :P
Eu nu vreau sa polemizez cu tine, vreau doar ca oamenii sa mearga si sa ia aghiazma de maine incolo, o saptamana, in fiecare dimineata. Si o sa incurajez mereu lucrul asta pana la Odovanie, pe 14 ianuarie, chiar daca unii imi vor sta in cale cu diverse argumente contra.
Urmareste acel documentar. Pe mine nu ma intereseaza ca acel japonez e newageist sau sincretist relogios sau budist - treaba lui. El a demonstrat experimental ca apa chioara este influentabila de catre noi, prin puterea sentimentelor, a rugaciunilor, a muzicii, a cuvintelor samd. Dar toate acestea se fac prin lucrarea Duhului Sfant, domnule. Nu de la sine putere sau de la oameni putere.