Oricine, care vine aici , Dumnezeu ni l-a pus in cale.De aceia zic , in primul rand mie, sa incercam sa nu mai smintim pe nimeni care vine aici, sa acuzam si sa sarim la concluzii ,ci sa ne punem aici ca servitori ai lor, precum si Hristos a venit sa serveasca.Am vazut ca te-ai purtat civilizat si nu precum se poarta altii.Orice curiozitati ai sunt bine venite.Nimeni nu s-a nascut invatat si nimeni nu le cunoaste pe toate.Foarte bine ti-au raspuns fratii si surorile de pe thread pana acum, eu nu mai adaug multe pentru ca nu cred ca ma pot ridica la nivelul raspunsurilor lor pe acest subiect.Atat mai spun ca preotii , sunt intermediari si iconomi ai lui Hristos si ai Tainelor lui, iar sfintii reprezinta Biserica biruitoare si victorioasa, pe cei ce se afla in ceruri si cei care sunt aproape de Dumnezeu si placuti lui Dumnezeu.De aceia sunt de folos si sfintii si rugaciunile sfintilor caci rugaciunile lor sunt cu patos si cu pasiune mare, si sunt rugaciunile celor care au implinit voia Lui si care acum sunt aproape de El.Si mult valoreaza pentru Dumnezeu rugaciunile celor neprihaniti si minunat este Dumnezeu intru sfintii Sai.
|