View Single Post
Vechi 05.01.2010, 21:22:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Tu întrebi și tot tu răspunzi, apoi ne acuzi pe noi de greșitele tale răspunsuri....absurditatea aceasta n-o sesizezi...
Nu noi numim acest act înviere, ci Scriptura. Noi doar credem în ce spune ea.
Observatie: nu am raspuns in dreptul tau ci am aratat de ce raspunsul tau nu este satisfacator.

Nu mai numiti "Scriptura" parerile voastre despre ce scrie in Scriptura, sunteti hilari, cu confuzia asta voita impresionati doar ignoranti ai Scripurii.

Iar faptul ca o folositi atat de des ma face sa cred ca sunt destui acolo de unde veniti cu textele astea.

Nu degeaba zicea par. Arsenie Boca: "In ziua de azi vezi multi calatori la Iad cu Scriptura in mana".

Dar asta trebuie sa o stiti si voi destul de bine.. ca doar in lumea parerilor "scripturistice" care se bat cap in cap va invartati si desi toti zicei "Scriptura spune" fiecare spuneti altceva.

Deci pana la urma totul se reduce la o bataie cu harul in piept care il are care nu, oricum toti (protestantii) aveti acelasi limbaj de lemn.

Deci sa inteleg ca asta e argumentul tau final ("Scriptura zice asa, nu eu") atunci cand logica voastra e falimentara?
Dati vina pe Scriptura?

Slabutz nene, slabutz.
Reply With Quote