View Single Post
Vechi 05.01.2010, 23:26:31
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VelvetSky Vezi mesajul
Buna seara. De mult timp citesc acest forum, deocamdata nu am timpul necesar, insa cat de curand o sa incerc sa fiu si eu activ. Pana atunci, am o mare rugaminte. Dar mai intai, vreau sa va felicit, forumul e foarte constructiv, de mare ajutor, ce bine ca exista asa ceva pe internet. sunteti o raza de lumina pentru cititori.

Rugamintea: Daca puteti, indreptati un gand bun catre Adrian, iar daca aveti timp,spuneti o rugaciune, cititi un acatist, treceti pe un pomelnic sau ziceti un scurt ''Doamne ajuta'', trece printr-un moment dificil din viata, care s-ar putea sa aiba un deznodamant vineri. Deocamdata nu intru in detalii, deci va rog sa nu le cereti, fiindca nu m-as simti bine, stiind ca nu pot acorda raspunsuri la eventualele intrebari, desi cer domniilor voastre ajutor. O sa revin eu la momentul potrivit, probabil saptamana viitoare. Precizez ca am indraznit sa cer asa ceva, inspirat fiind de alte persoane care au facut la fel inaintea mea, mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am vazut ca rugamintile sunt primite cu caldura. Multumesc mult. Toate cele bune. Doamne ajuta!
Aveti nadejde la Maica Domnului si la Sf.Nectarie din Eghina ca totul va fi bine! Fi-ti cu CREDINTA MARE in Dumnezeu, caci „Tot cel ce va cere cu credinta de la Tatal, in numele Meu, se va da lui!”