View Single Post
Vechi 06.01.2010, 00:17:03
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Arrow Eu sunt Calea, Adevarul si Viata!

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Salutare, vazand ca altcineva a luat steagul ratiunii si al argumentelor (thanks stereox), si pentru ca am promis ca nu mai dezbat cu voi.

Vreau iarasi sa va pun cateva intrebari.

1. Care credeti ca e mai rau Hitler sau Stalin?
2. Ce parere aveti despre strategia de control a populatiei prin "circ si paine"?
3. Ce parere aveti despre zodiac, dar cel chinezesc?
4. Ce parere aveti despre icoanele care plang si in general locurile cu desemnate ca sfinte si tamaduitoare in religia crestin ortodoxa.
5. Ce credeti, comunismul e o ideologie atee sau o religie?
6. Voi sunteti credinciosi de tipul, credinta ma ajuta in viata reala si de asta traiesc mai bine daca sunt credincios sau sunteti de genul, in viata asta nu ma ajuta cu nimic credinta dar dupa ma duc sigur in rai?
7. Dumnezeu aude mai bine rugaciunile copiilor, fiind nepacatosi si fara ispite?
8. Ce procent din populatie estimati ca se duce in iad? face-ti o cuantificare daca e posibil.
9. Daca Dumnezeu azi ar fi exact ca cel din vechiul testament l-ati mai iubi?
10. Credeti ca tarile crestine au avantaj fata de cele necrestine?
11. Ce parere aveti despre genocid? Daca azi Mitropolitul tarii ar omori toti tiganii pentru ca 12. Daca azi Mitropolitul tarii ar cere uciderea a toti tiganii pentru ca asa ia ordonat dumnezu, ati fi deacord?
13. Ce-i care nu stiu de crestinism, si n-au cum se afle se duc si ei in rai? Daca da atunci un crestin mai pacatos se duce in iad?
14. Daca un copil moare fara a fi botezat, merita sa se duca in iad?
15. Voi cati bani dati pe luna la biserica?
16. Ati fi deacord cu interzicerea homosexualitatii prin lege?
17. Dar a tigarilor si alcoolului?
18. Daca biserica ar forma un partid care sa o reprezinte, ati vota pentru acest partid?

Raspundeti la care intrebari vreti, numai sa mentionati numarul intrebarii.
1. PACATUL!
2. Cine Nu lucreaza nici sa nu manance!
În sudoarea fetei tale îți vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care ești luat; căci pământ ești și în pământ te vei întoarce
3. ...fața cerului știți s-o judecați, dar semnele vremilor nu puteți!
4. ne arata ca NOI trebuie sa ne plangem pacatele si ne arata MILA lui Dumnezeu ca nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie VIU!
5. Mucenicie pentru Sfinti!
6. Cred Doamne ajuta necredintei mele!
Credinta vine din auzire iar auzirea din Cuvantul lui Dumnezeu!
7. toate cate veti cere de la Tatal cu credinta in numele Meu se va da voua!
8. Larga este usa celor care merg spre pieire si stramta si anevoioasa este calea dreptilor!
9. Cine Ma iubeste PAZESTE PORUNCILE Mele!
Dumnezeu este Iubire si tot cel ce ramane in Iubire, ramane in Dumnezeu si Dumnezeu intru el!
10. Tot cel care crede in Mine, crede in Cel Care M-a trimis pe Mine!
Si tot cel care va marturisi despre Mine inaintea oamenilor, il voi marturisi si Eu in Ziua de Apoi pe el inaintea Tatalui Meu! si tot cel care se va rusina de Mine inaintea oamenilor, Ma voi rusina si Eu de el in ziua de Apoi inaintea Tatalui Meu!

11. Nu este al omului a decide viata sa!
12. Mergand invatati toate neamurile (popoarele) propovaduind Evanghelia Mea, botezandu-le in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Deci.... Dumnezeu este iubire!
13. Cine e cuminte primeste o bomboana iar cel care face prostii se pedepseste in genunchi pe coji de nuca cu mainile sus!
Plata pacatului este MOARTEA!!!
14. nici... nici... Dumnezeu stie mai bine ce face!
15. Din toate darurile Sale cate ne da noua pe pamant, merita sa dam si ceva la Biserica drept multumire! Cat? decide fiecare.... dupa masura dragostei sale...
16. Este interzisa de firea omului inca de la creatie! Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie. Nu barbat si barbat(a)
17. Tot ce este spre distrugerea sanatatii omului si vietii lui, este INTERZIS atat de Dumnezeu cat si de Medicina!
18. Are! Biserica Crestina Ortodoxa pentru care Si-a varsat Sangele si Si-a dat viata pentru noi ca prin moartea Sa, sa nu mai murim pacatul ci sa viem intru El! El S-a dat pe Sine insusi ca s-a sfinteasca prin baia apei prin cuvant! Si s-o infatiseze Siesi Biserica Slavita, al carui cap si este!