View Single Post
Vechi 06.01.2010, 01:59:59
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul

Un argument ! Ce făceai ( sper că te-ai lecuit ) la 12 ani ! Citește la Topicul Pocăința - Patima malahiei ce te-a deformat, ta sluțit , ți-a îmbâcsit trupul, simțurile , TOT ! Citește, conștientizează , dă-te cu capul de pereți până înțelegi ceva !
La 12 ani incepeam sa gandesc de unul singur in loc, lol n-am inceput la 12 ani, si cu ce ma rog m-a slutit? Sunt foarte sanatos si atletic de as putea fi model sau gimnast(am facut arte martiale), si la minte sunt mult mai calm, rational si neabuziv decat toti care ii stiu. Iar despre simturi sunt printre putinii oameni care se bucura de tot ce-i frumos in muzica, filme, jocuri video et,c ata de mai toat luema care ascuta aberatii in muzica, se utia numai al filme sucitte si ieftine, sau joaca numai jocuri ultra violente si intunecate, iar aia sunt defapt credinciosi. Deci sicner nu putea sa zici ceva mai eronat nici daca vroiai. Buna incercare dar tocmai ai dovedit cat de ignorant si penibil esti, si apropo o fac mult mai rar ca ceilalti, am ramas suprins cand toti imi ziceau ca fac in fiecare dimineata si seara,( si iarasi oameni credinciosi lol).