View Single Post
Vechi 06.01.2010, 14:16:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Deci l-a cautat pe dumnezeu si nu la- gasit, oricat de mult ar fi vrut si ar fi speculat in prvinta naturii acestui zeu. Si iarasi nu mai faceti confuzie intre zeul biblic, tipic tuturor zeilor din acae perioda si locatie si Dumenzeul mai nou conceput de filozosi, cum ca e atotputernic si cunoscator etc. Daca la-i fi intberat pe eistein poti sa fii sigur ca n uar fi sustinut nici o aberatie din biblie sau vro lege crestina absurda. El era un deist, o persoana care vede un zeu dar unul care a creat universul si atat.
Tu esti cel cam confuz aici, si tind sa cred ca nu sunt confuzii generate strict de ignoranta ci de nevoia de a gasi o filosofie prin care sa se refuze chemearea inerenta din fiecare om, de a-L gasi pe Dumnezeu.

Einstein n-a ales cea mai fericita cale de a-L cunoaste pe Dumnezeu, de fapt nici macar n-a fost interesat in aceasta directie, a fost prea fascinat de lumea materiala, si chiar si asa a ajuns la o intelegere superioara multor atei care cred, culmea ridicolului, ca intamplarea ar putea genera forme de viata complexe.

Si o am scalzi mai nene, aici http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=22913 ai afirmat ca Einstein a fost ateu identificand (ce hilar!!!) ateismul cu sinceritatea, ca mai apoi sa o scalzi si sa spui ca de fapt a fost deist.

Deci sa intelegem ca un ateu este de fapt deist?

Last edited by AlinB; 06.01.2010 at 14:19:31.