View Single Post
Vechi 07.03.2007, 22:35:59
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca BO nu a incetat sa isi exercite rolul de a trezi constiinta poporului. La ce folos ca imi este constiinta treaza daca eu efectiv o ignor total? Aici intervine principiul libertatii, oamenii aleg sa traiasca dupa voia lui Dumnezeu sau impotriva Voii Lui si deci impotriva lor proprie.

Nu sunt de acord cu apostrofarea, exista si mijloace mult mai bune de a ajuta tinerii. S-au saturat si ei probabil sa primeasca doar bobarnace si tot felul de reprosuri. Au nevoie de timp pentru a se dezvolta, noi suntem cei care nu avem rabdare si intelegere pentru ei. Tinerii de astazi nu sunt produsul deplin al propriilor lor vointe, ci mai ales al educatiei, al societatii romanesti lipsite de o ierarhie corecta a valorilor. Sunt multi factori, eu nu ii blamez, au motive sa fie asa....insa mai au si posibilitatea sa devina altfel!

Prea cunoscutele tipare?? Care sunt acelea...ca mi se pare ca vorbim generalitati si tindem sa n-avem nicio legatura cu realitate...argumente deci, exemple ca sa vorbim la obiect!
Reply With Quote