View Single Post
Vechi 06.01.2010, 20:55:19
redandrei90's Avatar
redandrei90 redandrei90 is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2009
Locație: Craiova
Religia: Ortodox
Thumbs down

Am avut si eu o intamplare acum o luna. Am facut o gripa puternica, febra timp de 1 sqaptamana nu a scazut sub 38 de grade, am crezut ca e porcina... m-am dus la doctorul de familie, mi-a dat biseptol (cel mai usor antibiotic), era apa de ploaie. Am intrebat-o daca am porcina (prezentam toate simptomele ,curgea nasul , apos, tuse seaca , febra...etc, dupa ce am intrebat-o a lasat capul in jos si nu a vrut sa imi raspunda. Apoi dupa de zile vazand ca nu ma lasa m-am dus la spitalul de boli infectioase si acolo mi-a dat un antibiotic foarte puternic si injectii bonus si l-am intrebat si pe domnul doctor si a avut aceeasi reactie... MNici macar o investigatie nu mi-au facut. La televizor se spunde ca daca prezinti macar una din simptome sa te prezinti al infectioase sa iti faci analizele speciale. Nu a interesat pe nimeni, iar asta m-a facut sa imi intaresc convingerea ca e o pura inventie, iar la fiecare gripa normala la care apar complicatii i se pune diagnosticul de gripa porcina. Sa fim seriosi, daca exista erau si ei mai panicati,doctorii.
Reply With Quote