View Single Post
Vechi 08.03.2007, 08:11:31
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dmb
Pe mine ma deranjaza grozav masculinizarea femeilor. Si asta aduce multe rele. Copii ramin fara mame si cresc ca atare, sotii ramin fara neveste si se indreapta spre altele sau spre alte maluri, samd.
Exagerez?
Uitati-va in jur!
Draga Marius, s-ar putea sa vorbesc cu pacat, dar cred ca asa zisa "masculinizare" a femeilor a fost oarecum ceruta de firea slaba a barbatilor. Hai sa privim in jur, asa cum zici tu : cate femei nu sunt NEVOITE sa duca greul casei pentru ca barbatii nu sunt in stare?! ???

Iar in ceea ce priveste pantalonul ca anti-vestimentatie de dus la biserica, eu banuiesc ca este atat de infierat pentru ca pur si simplu este asimilat cu unul din "semnele" vremurilor de pe urma, al nedeosebirii intre sexe. Problema este, prin evitarea purtarii acestui obiect de vestimentatie de catre femei, putem amana sfarsitul??

Eu personal sunt pentru purtarea fustei nu numai in biserica, ci si in afara. Insa exista situatii cand se intampla sa nu poti merge pe acest "tipic". De aceea cred ca nu trebuie condamnate femeile care se imbraca ne-traditionalist, pentru ca numai Dumnezeu stie ce-i in sufletul lor si nu suntem noi pusi sa judecam.
Reply With Quote