Citat:
În prealabil postat de redandrei90
Un fost prof de religie ne-a spus ca este pacat sa ascultam rock si o sa ajungem in iad. Ne spunea ca ar fi folosite cuvinte satanice intoarse pe dos nu stiu cum. Problema este ca mie imi place rockul, aproape numai rockul (nu ce dur sa imi sparg urechile), si nu vad care ar fi problema... este doar un gen de muzica... eu cred ca ar trebui blamate mai mult manelele care implica bani femei masini smecherie si mai stiu eu ce ... Voi ce ziceti?:D mai sunt amatori de muzica rock pe aici? :D
|
Eu, personal, daca ascult rock ma ia cu dureri de cap. Referitor la manele nu cred ca avem ce sa discutam despre ele, se intelege de la sine ca nu sunt bune. Exista unele melodii rock, care fiind puse de la coada la cap au niste mesaje satanice. Nu stiu daca trebuie sa generalizam. Trebuie sa vezi un pic daca iti aduc pace si liniste in suflet si cel mai important sa vezi daca te apropie de Dumnezeu. Nu exista o cale de mijloc, ori te apropie ori te departeaza. Roaga-te, iar Dumnezeu iti va clarifica nelamuririle si fa-o cu smerenie fara a incerca sa te justifici.
Sa te ajute Dumnezeu!