Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 08.03.2007, 10:50:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Sper ca nefacandu-ma avocatul lui Clausemi, ca n-are nevoie de asha ceava, am sa reushesc sa nu va las sa vorbitzi ... fara de dumneavoastra... cand spunetzi cuvinte ciudate la adresa lui Clausemi. Cand am zis Zoro, nu am zis de revolutzia franceza, si acesta nici nu obijnuia sa atace pe la spate... iar din cate tzin minte Clausemi a fost scoasa din lupta pentru ca acolo unde a ajuns ea nu mai era lupta ci compromitere, iar ea tocmai ca a luptat peste drepturile ei invingand in lupta ei, iar Domnul, Domnul nostru Iisus, atunci nu a facut ceea ce are domnia ta impresia, afirmand cu usurintza ca ea ar trebui sa se ia de domnia ta si sa lase viatza monahala in pace, ca si cum ar fi fost o razvratita a ei, nu domnule, adevarul este altul, viatza monahala pe care a intalnit-o a vrut sa o transforme intr-o invinsa, intr-o victima asha cum dumneata vrei, folosindu-te de mine sa o trensformi intr-o razvratita, Deci sigur nu! Zoro este un erou, si nu al revolutziei franceze, ci un erou de film, de roman, un ideal pentru durerile celor nevoiashi din Spania, sau Frantza, habar nu am exact... dar asta am vrut sa afirm. Si este foarte adevarat ca este glaciala, eisberg curat, asha cum trebuie sa fie in fatza oricaror Vapoare de snobi care se erijeaza in mari democratzi in schimb sunt suitzi tocmai pe Titanic.

Acuma hai sa nu tragediem, ca viatza nu e chiar asha de dura precum e mesajul meu, iar domnia ta a facut o incursiune foarte frumoasa in invatzatura de manastire.

Si la textul domniei tale, daca ai fi citit corect macar titlul, ai fi intzeles din start diferentza intre individ, si persoane, adica tocmai ce ai cam voi sa faci dumneata cu aceasta initziativa, la care am spus ca nu particip, desi nu este ceva negativ...

Rog a-mi ierta vehementza din afirmatzii, dar cred ca o cunosc pe domnishoara Clausemi mai bine decat domnia ta, si nu cred ca e cazul nici s-o laud gratuit, dar nici sa ma folosesc de ea impotriva vietzii monahale... la care cum spuneam, mai jinduiesc din cand in cand... dar camila tot camila, n-ai ce-i face...

"Astept cu drag orice cuvant pe care Domnul il pune in inima oricui.
Daruiesc cu drag ceea ce Domnul imi pune in inima."
Asha sa fie parinte, si roaga-te si pentru noi... te rugam.
Reply With Quote