Citat:
Īn prealabil postat de danyel
Pentru a intelege mai bine lucrurile, fac si eu pe "moderatorul obiectiv" si intreb; ce-i asa rau daca dupa cum ai spus, un prieten sau o ruda ajunde la sectari? poate el se regaseste acolo, sau poate fiecare dintre noi suntem facuti pentru un anume mediu
Te rog Clausemi, nu-mi-o lua in nume de rau, sper ca ai inteles de ce am pus intrebarea asta?
|
Danyel absolut nu ti-o iau in nume de rau...din contra,iti pun o intrebare in loc sa-ti raspund : care este scopul vietii noastre?
Eu nu spun sa nu ne alegem mediul unde sa ne simtim bine si unde ne prieste din toate pct de vedere daca se poate...dar cred ca nu trebuie sa uitam ca mediul cel mai prielnic este cel VESNIC...noi in viata asta trebuie sa ne pregatim ,sa-l cautam pe acela chiar daca avem si aici posibilitatea sa fim intr-un mediu propice dezvoltarii noastre spirituale...considerand cand spun asta ca primordial pt noi ar trebui sa fie sufletul.
Si acum iar te intreb : crezi tu cu adevarat ca mediul acela(al sectantilor) te ajuta sa-l castigi pe cel VESNIC(adica mantuirea)?
Daca DA atunci argumenteaza-mi...daca NU atunci cum poti fi indiferent ca aproapele tau a ales aceasta varianta?