View Single Post
Vechi 07.01.2010, 02:04:12
Golbi_ Golbi_ is offline
Member

Data înregistrării: 05.01.2010
Implicit Sunteti capabili?

...de a face diferenta intre bine si rau? Daca da foarte bine. Muzica este ceva complex, fara de care sufletul uman ar fi aproape gol. Omul este de asemenea o fiinta complexa, care trece printr-o sumedenie de stari si emotii. Muzica este acolo atat pentru a ne ajuta in amplificarea sau indepartarea unei stari cat si pentru a ne da stari noi. Este o forma de implinire a omului, sau macar un mijloc spre implinire. Imediat trebuie sa vina cineva sa spuna ca rock-ul asa si pe dincolo, sau mai stiu eu ce. Ca rock-ul are versuri satanice, ca melodiile inversate nu stiu ce. Teoriile conspiratiei mustesc peste tot aproape.
Daca muzica ajuta, e buna pentru mine, indiferent ce gen e. Din fericire am suficienta educatie, minte si discernamant sa nu ma arunc de pe bloc daca o melodie spune asta, sau sa omor pe cineva sau sa fac cine stie ce atrocitati.
Problema nu e muzica in sine, ci oamenii care interpreteaza si despica firul in patru. Si asta e nu numai in cazul muzicii. Muzica e muzica, iar gusturile sunt variate. Avem libertatea sa o ascultam, asta e important. De Phoenix ce ziceti, ca idee, nu au avut voie sa cante despre ce au vrut..Cenzura comunista a fost la post. Sunteti de acord cu astfel de interziceri?... Daca ar fi Biserica la conducerea statului... au au. Luati istoria si vedeti ce bine era cand Biserica era la conducere. Oameni de stiinta condamnati pentru studiile lor, oameni omorati pentru ca nu recunosteau ceva ce nu au facut, "vrajitoare" arse pe rug...
Toate ca toatele, dar sa gandim logic si deschis.