Citat:
În prealabil postat de Adrian2009
Satanismul in muzica rock, film:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-...uzica-rock.php
Majoritatea muzicii americane e produsa de studiouri cu posibile conectii cu temple sataniste. Zice un fost producator ca nu esti lasat in America sa produci muzica fara farmece.
Ma intreb despre filme. Muzica in mare parte poate contine vraji si farmece cantate in surdina, adica:
Cu voce tare: Hoteeellllll Caaaliforniaaaaaa
Cu voce in surdina profesionistii de magie neagra sau alba: Sa ai urechile clapaugeeee Tra la la la la... sau Sa-ti tragi doua palme sha la la la la.
si dupa ce asculta oamenii ce se poate intampla cu ei si cu urechile lor sau de ce incep sa se plezneasca? Crezi ca glumesc? Ti se pare normal ca copiii din senin devin emo adica aproape posedati si incearca sa se raneasca?
http://www.youtube.com/watch?v=Otti-...rom=PL&index=3
Stii ce zice filmul de mai sus? ca daca nu faci cursuri de magie si nu stii sa faci farmece si alte lucruri de magie neagra sau alba nu te lasa sa produci muzica in America.
Ce mai spune filmul de mai sus? Ca muzica imprimata e dusa intr-un templu de magie si diavolii sunt chemati si li se cere diavolilor sa urmeze FIECARE disc de muzica produs. Asa ca cumparand aceste discuri poti obtine si diavolul aferent care se introduce in casa. Ascultand muzica diavolul poate intra in copii. Ce mai spune filmul de sus ? ca muzica rock poate deveni adictiva si ca cuvintele folosite sunt de magie, fara inteles pentru crestini dar cu inteles pentru magicieni.
ASTA E ORICE MUZICA CU PROVENIENTA AMERICANA, NU DOAR ROCK CONFORM FILMULUI DE MAI SUS.
|
Perfect. Eu vorbeam serios, si el...
Serios, parca iti bati joc de logica.
Ce tot vb de farmece, si ca nu te lasa sa faci muzica fara sa sti magie in America? Cine nu te lasa? Of, parca nu mai merita sa imi bat capul...
Al treilea la mana, nu exista mesaje subliminale. Paranoia multor oameni, si a celor insetati de conspiratii reprezinta influentarea/hipnotizarea/controlarea unui om prin muzica. Cum se face acest lucru? Raspunsul a venit prompt: mesajele subliminale. Ceva ce este acolo, dar tu nu auzi constient, numai executi ceea ce ti se zice. S-au facut unele teste si raspunsul lor a fost la fel de prompt: ele nu exista, s-ar putea insa realiza cu mare greutate, insa la nivelul lor de realizare practica, omul pur si simplu nu le... aude, sau le aude, si subconstientul lui (adica cel care ar trebui sa le receptioneze si sa execute aceste ordine) le ignora.

Un alt aspect e cel al cautarii de tipare. Punem o piesa (de preferinta rock, ca sunt emo care se taie) si o intoarcem. Si ce auzim? Numai indemne de: ucide-te, arunca-te, ineaca=te, omoara-l, Satan e seful meu. Culmea este ca daca intoarcem si o melodie crestina, si acolo am gasi unele cuvinte nu prea ortodoxe. Acest lucru se explica in felul urmator: face parte din procesul de invatare a omului; e un proces care consta in comparea lucrurilor deja stiute cu lucrurilor noi. De aceea suntem tentati sa vedem chipuri in stanci, in forme naturale, il vedem pe omul din Luna, sa auzim cuvinte normale dintr-o limba straina necunoscuta noua sau o melodia ascultata reversat etc etc. Faptul ca ni se nazare ca auzim absurditati in piesele ascultate invers nu constituie o dovada materiala ca aceste melodii sunt satanice sau ca ne influenteaza intr-un fel. A fost chiar si un proces cu o formatie de rock, mi se pare Judas Priest, pentru ca un tanar fan s-a sinucis. Motivul crimei era ca in melodie se parea ca se auzea "Do it!" Adica "Fa-o!" Judecatorul a dat dreptate trupei: chiar daca se aude asa ceva in piesa, nu e destul sa il influenteze pe ascultator; ascultatorul are propria lui vointa, in niciun caz nu a ascultat orbeste de ceea ce "i se ordona", fara sa isi dea seama ceea ce face. S-a sinucis constient de ceea ce face. Si mai ales, indemnul de "fa-o" poate acoperi o serie vasta de actiuni; faptul ca tanarul a interpretat probabil, ca asta inseamna a se sinucide, nu constituie vina trupei. Tanarul, din nefericire, s-a sinucis din alte motive se pare.
Parerea mea, dupa urmarirea unor documentare obiective, nu prostii partinitoare si subiective asa cum sunt filmuletele evangheliste (Sirenele, repet a doua oara, se incadreaza acolo)
e ca nu exista muzica care sa il influenteze/controleze/hipnotizeze-sa-faca-ceva
pe un om la un nivel inconstient sau subconstient. Nimic nu se petrece fara vointa omului; omul e perfect constient. Muzica e receptionata la un nivel constient, la un nivel sufletesc, intuitiv, dar totusi constient. Omul nu poate fi controlat de muzica inconstient. Cred insa, ca singurul lucru care se petrece in inconstienta sunt acele vraji de care le amintesti, adulari, inchinaciuni diavolului etc, care aduc diavolii in preajma omului care asculta, si doar asta se face intr-un mod inconstient, fara voia sa. Insa acest lucru e diferit de a-l controla sau influenta efectiv pe om. Cu alte cuvinte, "magia" melodiilor satanice nu il afecteaza pe om-ascultator direct; ci doar aduce diavoli in preajma sa.