View Single Post
Vechi 07.01.2010, 03:40:40
Eratoo Eratoo is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit Lucifer a fost tot inger

Trebuie sa va spun ca m-am amuzat putin citind unele mesaje de mai sus (nu critic, nu judec, a fost doar o reactie personala). In schimb mesajul cu incantatiile spuse soptit si vrajile facute in temple satanice pentru discuri....mi s-a parut prea de tot. Este adevarat ca sunt multi artisti care fac parte din numeroase secte (dintre care majoritatea recunosc acelasi Dumnezeu, dar sunt mai apropiate de iudaism) si este posibil ca uni dintre ei sa se roage catre Dumnezeul pe care il recunosc ei sa aibe succes. Insa de la aceasta posibilitate (neprobata stiintific) si pana la teoria conspiratiei mondiale, eu personal consider ca e cale lunga.
Adevarul este ca pe internet poti sa gasesti sau sa fabrici orice fel de informatie despre orice si oricine. Si acest lucru l-am putea considera indracit si probabil asa si este atunci cand te bazezi pe un lucru citit sau vazut intr-un singur loc, dintr-o singura sursa si fara acceptarea altor informatii.
Revenind la tema discutata, eu sunt deacord cu colegul care spunea ca se generalizeaza prea mult(eu consider ca se si judeca prea mult- posibil si de catre mine si pentru aceasta imi cer scuze). Muzica rock poate avea mesaje bune si rele deopotriva. Important este ca tu ca si individ sa ai discernamantul sa alegi intre ele.
Si acum sa va spun o parere care nu stiu cat de mult va placea sau va fi aprobata. Eu sunt din domeniul medical si acolo este o regula de baza: orice organizm izolat complet de microbi, la primul contact cu acestia prezinta o patologie exagerata si foarte grava- de aceea este foarte important sistemul imunitar care se maturizeaza prin contactul repetat cu microbii astfel incat sa poata recunoaste ce e rau. de aceea eu consider ca e mult mai primejdios sa fi indoctrinat cu un singur tip de gandire fara a cerceta informatii oferite de persoane care nu impartasesc acelasi punct de vedere, decat sa asculti o muzica cu mesaje bune si rele, insa sa fi capabil sa le alegi pe cele care iti fac bine dintre toate celelalte.

Daca in Rai se cunostea doar binele, acum trebuie sa avem grija ca nu cumva sa cunoastem doar raul, chiar daca e el mascat in haine albe si stralucitoare- Lucifer a fost tot un inger.