View Single Post
Vechi 07.01.2010, 13:21:16
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Numaidecat de anul trecut am vazut un documentar realizat in Germania in care niste fete au fost ucise cu bina stiinta, de catre propriile rude, pentru ca doreau sa traiasca normal, nu cu hamul. Iar cine povestea acel documentar era chiar una din copile care a supravietuit! Si cine punea cap la cap toate aceste nenorociri? Propria mama, si cu cei din neamul ei, considerat un clan mai puternic decat al tatalui. O sa caut sa iti fac trimitere la documentar. Sa imi spui tu daca este minciuna! Fir-ar!
Doi, nu mi-ai raspuns la intrebare, cine esti tu sa spui ca o femeie crestina casatorita este crestina pentru ca nu vrea sa fie intrebata unde a umblat noaptea? Raspunde-mi la asta sau pune-ti cenusa in cap! Repet, vrei respect?? Pai comporta-te ca atare, cuconita!
iti raspund la intrebare ,am cunoscut destule femei care lucreaza in locuri ne permise dar totusi barbatii nu ii intereseaza decit bani.de multe ori femeia ii spune ca merge la parinti sa doarma noapte dar ea ajunge in alta parte .te rog intreaba o persoana de 60 de ani daca pe timpul lor se proceda la fel ca acum ,ma refer la casatorie daca parinti nu erau de acord cu casatoria si ce fel de familisti erau acum 60 de ani???ce fel erau fetele inainte ?trebuia sa fie domnisoare,dar acum nu ca cica esti proasta .un tata musulman nu cere alceva ficei lui decit sa fie domnisoara in rest alceva nimic.si vad normal aceasta chestie.acum domnisoarele sint pe cale de disparitie in romania cit si europa.si sa iti mai spun ceva cunosc un caz in germania fetita avea 13 ani iar mama de cetatenie germana ia spus fetei ca poate avea contact sexual cu iubitul ei.chiar mama a stat de vorba cu iubitul ei si ia spus sa nu ii faca fetei prea multe dureri.frumos asa mama!!!arata-mi si mie cite musulmance se prostituiaza?dar crestine?si multe cu stirea sotului (am destule familii aici care si-a trimis nevasta la produs si el sta acasa cu copii)sau cu stirea parintilor(familii foarte sarace)si eu am doua fete nu le cer alceva decit sa fie la locul lor (domnisoare)in rest poate sa dea foc si la casa caci nu imi pasa construiesc alta dar sa ne pateze fata nu !!!iar daca o musulmanca vrea sa se casatoreasca cu un crestin sa iti spun si dece nu este permis,deoarece o adevarata musulmanca va trebui sa se roage de 5 ori pe zii ,poate sotul ei nu iar permite sau ar jignio acesta este adevaratul motiv,cit despre aceasta fata ti-am pus si eu o intrebare daca ea este botezata cum poate fii musulmanca????daca sa botezat este crestina dece mai pune titlu -MUSULMANCA-.Si daca totusi ai putin bun simt ai sti sa vorbesti nu sa jignesti eu nu imi pun cenusa in cap intreaba parinti tai poate ei stiu ceva ca eu nu stiu.