View Single Post
Vechi 07.01.2010, 13:46:53
redandrei90's Avatar
redandrei90 redandrei90 is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2009
Locație: Craiova
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine nu ma face mai agitat, pe mine nu ma face sa urlu, sa lovesc sa fiu agresiv. Ascult de 3 ani de zile rock, NU SUNT DEPENDENT! Esten doar o alta modalitate de a ma bine-dispune. Nu sunt acea persoana caren in timpul orei isi pune castile in ureche, care in timp ce pleaca undeva, in tramvai are casti in ureche.... este doar singurul gen care imi place. Ma intreaba prietenii ce imi place ii spun rock, pentru ca sunt singurele melodii pe care le accept, dar nu de care sunt dependent. Si am incercat sa ascult si muzica clasica, tatal meu e mare amator de muzica clasica, dar nu se prinde de mine, sau hip-hop-ul cel la moda pentru baietii adolescenti si nu numai. Sa nu mai vorbesc de manele. Cu cata rautate sunt privit de persoane care asculta manele si afla ca mie imi place rockul. Imi plac in general melodii care au versuri ce exprima starea mea de moment. Toat chestia cu rocku a inceput de la Fool's Garden. Nici nu stiam ca e trupa rock, Pana in clasa a 10-a nici nu descoperisem care erau genurile de muzica si diferenta intre ele... atunci am inceput sa ascult fool's garden si atat... apoi o data ce am cunoscut-o pe prietena mea , care cocheteaza tot cu rockul mi-am mai largit orizontul. Dar repet, chiar nu exagerez, nu voi deveni niciodata dependent de muzica. Mamama mea decurand cand a auzit ca am recunoscut o melodie rock al radio m-a intrebat stupefiata... "Tu asculti muzica?"

Am apelat la parerile voastre pentru ca am ramas stupefiat ca singurul gen de muzica pe care il mai ascult din cand in cand e satanic si daca mai ascult voi arde in flacarile iadului... mi se pare un pic exagerat. :D