07.01.2010, 14:32:43
|
 |
Member
|
|
Data înregistrării: 22.08.2009
Locație: Craiova
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Golbi_
Am intrebat cand eram in clasele primare pe profesorul de religie, ce s-a intamplat cu dinozaurii. Mi-a spus ca au murit la potop. Tu ce crezi? :)
Asta e la fel de plauzibil precum faptul ca intr-o arca pot incapea toate speciile de mamifere, pasari, reptile, pe perechi... (ca sa nu zic de multimea de animale cum sunt insectele).
Datarea cu carbon ne arata clar vechimea fosilelor de dinozauri, precum si faptul ca dinozaurii si oamenii nu au fost contemporani. Era imposibil sa fie contemporani, pentru ca dinozaurii reprezentau cea mai avansata forma de viata la momentul respectiv, oamenii nu ar fu putut supravietui la inceputurile lor impreuna cu dinozaurii (ar fi fost mancati, izgoniti de la sursele de hrana etc.)
Eu sunt un om care nu crede orbeste orice, ci incearca sa gaseasca raspunsuri. Am ajuns la urmatoarea idee: din moment ce o zi a creatiei nu se stie sigur ca a avut 24 de ore, ci putea sa dureze milioane si milioane de ani, de ce sa nu fie evolutia ca proces, o creatie in sine? Ia spune:)
|
Chestia cu dinozaurii ca au murit la potop am auzit-o si eu... Tot ce e sigur e ca nimic din ce exista in lumea asta nu este intamplator.... totul este "prea perfect" daca pot sa ma exprim asa :D
|