View Single Post
Vechi 07.01.2010, 17:42:44
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
,,-Preasfanta Maica a crestinilor,stiu ca nu sunt dintre fiii tai,deoarece am alta credinta.Dar fiindca toti vorbesc despre noianul milostivirii tale,cer si eu o picatura din ea.Stiu ca poti vindeca copilul meu Vindeca-l si voi umbla prin sate si voi aduna undelemn si ti-l voi aduce ca recunostiinta,,
este rugaciunea unei femei musulmance care nascuse un copil care nu putea sa mearga si care se ruga Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului ,,Saidnaya,,aflata la 25 km de Damasc

http://saidnaya.com/

alt exemplu de musulmani care se roaga Sfintei Fecioare este acesta

http://www.stpaulchurch.org.au/virgi...aya-syria.html

care,initial si mie mi s-a parut exagerat din simplu fapt ca era vorba de familie din Arabia Saudita,dar l-am gasit relatat si in Patericul Maicii Domnului editat la Muntele Athos

o sa citesc formatul pe care mi l-ai dat referitor la intrebarea cu profetirea profetului Mohamed in VT,dar stiu ca la asa zisele ,,intalniri ecumenice,,intre crestini si musulmani pe care le-am vazut ,musulmanii cam pleaca capul in fata crestinilor
in alta ordine de idei,vad ca ai hotarat sa nu mai intri pe site,deranjata de postarile lui Traditie,eu nu am citit ce posteaza el decat asa am aruncat o privire si am inteles ca e vorba despre cineva care da cateva clicuri pe net,mai face si cateva traduceri si gata stie totul despre islam...motiv pentru care am hotarat sa ignor tot ce scrie,iar tu care esti asa cum vad din postarile tale,o fata cu mult bun simt,si te felicit ca ai dat toate raspunsurile corecte lui elizabeta,
am trait intr-o tara musulmana 3 ani ,dar asta nu inseamna ca pot spune ca cunosc lumea musulmana sau islamul in totalitate,dar cert mai mult decat Traditiesi daca nu te superi pe undeva si mai mult decat tine
te invit sa revii pe forum si sa avem o discutie civilizata,
Pot sa te intreb ceva?ai spus ca ai trait intr-o tara musulmana poti sa ne spui te-au batjocorit musulmani ca esti crestina?dar sincer te rog.si referitor la acest personaj TRADITIE nu are pic de bun simt minte cu nerusinare.imi pare rau de aceasta fata ca totusi a renuntat dar intru-un fel are dreptate .