View Single Post
Vechi 07.01.2010, 18:44:06
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

ce legatura e intre muzica , o activitate pe care o alegem de bunavoie, pentru a ne bucura cumva (si in fata careia poate ne punem si sufletul), si mersul la wc sau alte necesitati ale firii nu stiu... nu cred ca s-a inteles bine ce am spus cu rugaciunea... trebuie sa incercam sa gasim binele in lucrurile spre care ne aruncam. si prin rugaciune, ne mai descopera si Dumnezeu ce e bine si ce nu..
quote from moshu: "Aici nu tre sa te documentezi prea mult, ci tre sa simti pe pielea ta... Sa inteleg ca atunci cand nu ai argumente poti sa spui: nu trebuie neaparat sa judec logic, eu stiu ca am ascultat rock mai demult?"
nu m-am referit deloc la asta, l-am invitat doar sa descopere el prin rugaciune daca melodiile pe care le asculta (ca sa nu mai generalizam) sunt bune pentru suflet. cred ca de pe acest forum am invatat cel mai mult ca aceasta gandire asa zis "logica", atunci cand este lipsita de "logica" tainica a lui Hristos, nu presupune decat o rastalmacire a cuvintelor, cat sa sune bine pentru ce vrem noi sa auzim..