View Single Post
Vechi 07.01.2010, 19:02:35
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Doamne, ce spui, acum tu ma uimesti!

CARIERA TA ESTE O ILUZIE??? , poate vrei sa spui LIPSA EI! si dependenta de barbat care la oras te indobitoceste si transforma femeia intr-o cirpa!
Amice, privesti totul prin prisma ochilor tai! Femeia care va fi langa tine va fi carpa poate. Nu si cea de langa mine. Viceversa e valabila: sunt femei oribile care dau peste un barbat mai cuminte si de data aia e el carpa. Acest tip de relatie mi se pare rudimentar, simplificat pana la extrem, pana la simpla dominare fizica sau psihica. O relatie inalta cu dragoste nu suporta terminologii gen "fara mine esti nimeni", "daca mai scoti o vorba dormi afara", "vezi ca-ti dau una", "ai uitat cine cumpara painea in casa asta" etc. Astea sunt specifice celor aproximativ 80% din societate care dealtfel justifica vorba "lumea e proasta". Da, din pacate sunt majoritari dar tu daca te consideri inaintat in credinta si cu ratiune ar trebui sa te feresti sa faci parte din ei. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa existe si o anumita autoritate in familie. Cineva isi va asuma rolul de conducere i-ar altcineva i-i va acorda increderea si sprijinul si astfel va demonstra ca la randul sau este puternic/a. Conducatorii sunt considerati ca fiind cei puternici dar fara oamenii care sa-i voteze si sa le acorde increderea sunt slabi si neputinciosi. Inclusiv imparatii. Referitor la familie, modelul care-l propune occidentul este falimentar. Masina cu doua volanuri ajunge inevitabil in rapa! Iar pentru demonstratie vezi ce face rasa alba in Anglia sau SUA de exemplu, unde femeile albe "fac cariera" si stau divortate si negrii, musulmanii etc se inmultesc ca soarecii. Vei vedea ca se va termina cu un carnagiu aceasta situatie. Iisus a spus (din memorie): "Iar pomul care nu rodeste se va taia si se va da in foc". Asta se refera si la natiuni.