View Single Post
Vechi 07.01.2010, 19:24:48
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Trebuie ca fiecare sa gaseasca solutia buna pentru ea - si pentru famlilia ei.
Cuim spune si Anna, si barbatul ar trebui sa gaseasca acest echilibru si sa nu isi dea sufletul carierei.
Este un mers continuu pe funia intinsa, viata intr-o familie moderna.
Eu sunt multumita ca m-a ajutat Dumnezeu sa am o meserie care imi lasa timp si de familie, asa cum au avut si parintii mei, putand in acelasi timp sa ma dedic si meseriei si sa consider ca este o vocatie si ce fac acolo.
Stiu ca altfel, femeile care lucreaza intr-o firma sunt mult mai putin aantajate..
O femeie care a facut studii si simte ca trebuie sa le puna in aplicare si in afara casei, ar fi nefericita sa stea numai acasa. S-ar apuca de tot felul de alte chestii ca sa compenseze si tot nu s-ar ocupa bine de copii. Cum zice si Noesisaa, poate deveni si prea materna in sens negativ, prea mama posesiva si grijulie.
Dar daca unele femei simt ca sunt mai implinite sa se ocupe de copii (si bineinteles ca sa ar fi mai bine pentru copii si pentru familie), cel putin pana merg ei la scoala, foarte frumos.
Ma opun doar ideii ca asta este solutia ideala pentru toata lumea.