Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 08.03.2007, 15:37:25
Clausemi
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vsovi
Clausemi draga, cum adica il intrebi pe parintele ce cauta pe net? Eu tocmai ca ash fi dorit sa avem mai des si anumitzi calugari pe net... ca ne mai apropie un pic de cele sfinte, cu atat mai mult cu cat eu sunt oarecum shchiop si trist si singur nici nu reushesc sa incalec pe camila... Iar dupa ce incalec, vai sarmana de ea, atata-mi trebuie sa o si ia la sanatoasa... domnule, poi buni, rai, bine ca isi rup din timp sa mai ne zica cate ceva... siapoi daca ne zice cate ceva doar nu ne punem sa-l luam la bataie sau la goana ca ne vede Dumnezeu, si nu-i mai trimite din intamplare si pe la noi, pe netul cel anonim. Eu stiu ce inseamna numele ales de tine. Dar nu-l desconspir ca sa-i fac in ciuda la Parintele Andrei.
Este punctul tau de vedere...pe al meu inteleg ca-l stii deja daca ma cunosti...am mai spus ca fiecare opinie spusa aici nu exclude o alta...iar directionarea mea spre cele sfinte nu vine din aceasta zona...eu am alte repere.
Nu spun insa ca nu mi-as dori si nu mi-ar face o deosebita placere sa avem macar un CALUGAR pe net care sa-mi incante ochiul cu postarile si sa-mi umple sufletul cu informatii ziditoare de suflet,dar din pacate suntem doar OAMENI,indiferent de haina pe care o purtam si statutul social sau bisericesc pe care il avem...iar de CALUGARI ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca niciodata nu-i vom avea aici...motivul este de la sine inteles pt cei ce stiu ce inseamna un CALUGAR.

Si ca de obicei nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca reusesti sa ma bine dispui :)) :)) :))
Sper sa nu te invidieze acum parintele ca prefer mai mult postarile tale sau ale altora.
Doar sunt Zoro ;)
Reply With Quote