Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Andrei, Fani, trebuie sa nu uitam ca si acesti duhovnici inaintati in virsta sufera de acesleasi boli, si scleroze mintale si devieri de comportament ca orice muritor si evident incep sa spuna saraci tot felul de traznai. Tine de trezvie si sobrietate sa gindim ca multi dintre ei saracii sunt dusi spre sfirsitul vietii si tinuti departe de privirile iscoditoare ale vizitatorilor si mai ales a reporterilor in goana lor dupa senzatii.
Andrei, scutura-ti din minte pentru o clipa reactia de mare rivnitor si fii pentru o clipa mai REALIST: reactie de genul - Vai cum se poate sa pateasca un Mare Duhovnic asa ceva care in trecut a spus si a facut!? care ar fi o imagine iluzorie, fantezista, cind si ei, de fapt, sunt ca toti oamenii, imbatrinesc se sclerozeaza, fac pe ei, bat cimpii, etc, orice este posibil!
Dumnezeu sa-i ajute pe Duhovnicii nostrii batrini de zile!
|
nu sunt deloc un mare ravnitor. incerc doar cat pot, aia sa fac, sa marturisesc si eu ce am aflat.. ai ascultat interviuri sau orice cuvant rostit de vreun parinte batran, sporit duhovniceste? scleroza pe care tu poate o vezi se datoreaza faptului ca nu impartasiti aceleasi idei, caci mie mi se par mai prezenti, cu mintea mai limpede, decat mine. si eu am 20 de ani... inseamna ca am dat in scleroza de tanar. :)