Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Nu vorbesc despre interviurile deja date in trecut si care-mi plac. Multe dintre ele merg la suflet, insa mai tirziu auzi ca saracii nu mai dau interviuri si totusi mai traiesc sa zicem vre-o 10 ani...
Pe de alta parte chiar si in unele interviuri nu ai cum sa-ti dai seama daca sufera psihic. Bolile psihice sunt cele mai dificile de depistat si dau de furca chiar si psihiatrilor. Le ia FOARTE MULT timp sa puna un diagnostic , la ceva ce nu sare imediat in ochi..la asta faceam referire
|
:)) frate andrei, in stilul acesta putem rastalmaci absolut orice. putem lua toate invataturile la puricat, putem gasi motiv pentru orice, justificare pentru orice, argumente pro si contra orice. pana la urma asta si este credinta.. este credinta nu certitudine, caci daca l-am vedea cu ochii trupesti pe Dumnezeu nu am mai crede, am STI.
eu nu sunt de acord cu asta - de la o anumita varsta s-a sclerozat parintele arsenie, sau parintele iustin si gata, ii izolam. sa incercam sa ne gandim si la duhul ortodox, caci duhul acesta este intreg. sa vedem, ce aflam astazi se potriveste cu ce se afirma de peste 2000 de ani? daca nu, de ce nu? daca da, Slava lui Dumnezeu!