No, doua cuvinte pentru parintele Andrei si pentru Clausemi.
Dupa parerea mea, Clausemi nu L-ar pune pe Hristos la zid fiindca da aceeasi rasplata celor din al 11-lea ceas ca si celor din primul. Ci cred ca s-ar revolta daca i-ar vedea pe cei din primul ceas facandu-se ca muncesc sau netagaduind ca sunt mai vrednici decat cei din urma.
Cred ca pare ea asa mai apriga, stie si multe si n-are chef sa taca atunci cand ceva nu-i place (si i se zice ca ar trebui sa-i placa)... Dar asta e doar impresia incompleta de pe forum. Ia s-o vedem cand se roaga... cred ca am descoperi o alta fata a ei.
Apoi, cum a spus si vsovi... foarte bine ca pr. Andrei intra pe forum. Zicea pr. Savatie intr-o conferinta ca noi nici nu ne imaginam cat timp liber au calugarii (pentru ca il intrebase cineva cum de are timp sa scrie asa mult). Detaliaza el foarte bine in raspunsul lui, aratand ca a avea timp liber nu inseamna a neglija randuielile manastirii.
Eu cred ca parintele Andrei si Clausemi ar discuta foarte fain daca s-ar intalni in realitate, caci nu ar mai fi limitati de internet si s-ar cunoaste ceva mai bine, nu asa cum ne cunoastem aici, doar din luarile de pozitie pe anumite teme, in fragmente...(nici macar indivizi, ce sa mai vorbim de persoane).
Si mie cred ca tare mi-ar placea sa ma invite si pe mine in discutia lor...
Doamne ajuta!
Bogdan
|