View Single Post
Vechi 07.01.2010, 23:46:24
Brielle's Avatar
Brielle Brielle is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Aveti voi mai multa intelepciune decat Sfintii Parinti? Daca arienii, nestorienii, s.a.m.d. au fost ERETICI pentru Sfintii Parinti, acum voi defapt afirmati contrariul, zicand ca nu e asa!

Nu stiu cum te-ai casatorit tu cu un... romano-catolic si nu catolic vazand ca catolici sunt Ortodocsii, adica Drept-credinciosii!

Preotul ortodox care v'a cununat a uitat ca romano-catolicii sunt eretici? Dar partea "exploziva" vor fii copii, un soi de ecumenisti sincretisti. Cu Filioque sau fara? Cu purgator sau fara? Cu papa sau fara papa?

Halal iubire si toleranta!

Dar sa continuam cu iubirea asta umano-degenerata!

Parerea unei persoane nascute in romano-catolicism si trecuta la Dreapta Credinta!

Draga Antonio ,

Desigur ca daca nu ai toate datele problemei nu o poti vedea pe de-a intregul : )

Ne-am casatorit la primarie si am trecut demult de varsta la care am mai putea avea copii.Eu am un copil care a implinit 22 de ani din prima casatorie absolut ortodoxa pe care l-am crescut impreuna cu al doilea sot.

Nu am fost atei dar nici credinciosi. Eu m-am intors de curand la biserica si ma bucur de aceasta. Poti jigni sau te poti certa dar nu cu mine :)) N-ai nici o sansa. Nu stiu sa ma cert :).
E drept ca poate nu toti suntem intelepti dar avem cú totii un punct de vedere si avem dreptul sa ni-l expunem liber.

Nu contest ca poate tu vezi lucrurile mai bine dar eu deocamdata atata pot atata inteleg...cu totii ne inteleptim poate cu timpul.

Tin la religia mea ortodoxa dintotdeauna chiar daca nu am frecventat biserica si ii dau dreptul sotului meu sa creada asa cum simte el .Asta nu inseamna insa ca ma subscriu dogmelor altor religii daca le respect dreptul de a exista.

Preotul ortodox ne-a sfatuit sa ne cununam la biserica ortodoxa chiar dupa 17 ani de casnicie pentru ca altfel nu ma poate impartasi si l-a numit pe sotul meu frate intru credinta. Gasesc ca e foarte frumos. Sotul meu nu a fost intr-o biserica catolica de nu stiu cati ani de zile dar nu e un ateu. Nu i-as cere niciodata sa se lepede de credinta lui pentru a se casatori religios cu mine desi nu-mi doresc nimic mai mult decat asta. Nu e o chestie sufleteasca usor de privit in cazul nostru. Intai trebuie sa ne hotaram ce vom face in aceasta situatie.

Eu totusi ma rog si cred in Dumnezeu in continuare si ma duc Duminica la biserica :) Nu cred ca gresesc cu ceva.

Dar sa revénim la ecumenism :)
Reply With Quote