Voi reflecta cu atentie la tot ce mi-ai spus si inca odata multumesc pentru sfaturile intelepte. De aceea spuneam ca nu mi-e usor sa judec singura lucrurile acestea si de aceea particip la discutiile cu voi pentru a invata cat mai mult si a ma lamuri. Voi citi si cartea pe care mi-ai recomandat-o pe alt topic atunci cand o voi gasi. :)
Traiesc in pacat, in sute de mii de pacate nu intr-unul si cum spuneam eu ma aflu abia la inceputul drumului inspre credinta adevarata.Nu stiu daca o voi descoperi vreodata, dar mi-as dori acest lucru.
M-am intors la biserica pentru ca am fost intr-o situatie de viata din care numai Dumnezeu ma putea scoate si a facut-o in mod clar incontestabil. Pe mine nu ma mai poate nimeni si nimic pe aceasta lume convinge ca nu exista Dumnezeu.
Am simtit prezenta lui in viata mea fara indoiala, eu care eram total impotriva institutiei biserica, desi biblia si cartea de rugaciuni nu lipseau de langa mine indiferent unde ma aflam, acasa sau la servici:) Aveam un fel de credinta a mea inafara bisericii..Acum lucrurile s-au schimbat, si sunt bucuroasa de asta.
Fie ca harul lui Dumnezeu sa fie in continuare cu tine sa ii poti sfatui si pe altii care au nevoie de cuvintele tale frumoase si intelepte ! :)
|