Citat:
Īn prealabil postat de mirabela
nu mama si-ar omori copilul, ci tatal !!!!!! ca sa salveze onorea familiei !!!!
cat despre rozerin, te rog la modul cel mai frumos sa nu mai arunci cu pietre in crestini. deocamdata din respect pentru ei, locuiesti intr-o tara crestina, 94% populatie crestina, daca suntem noi, crestinii, atat de pacatosi te invitam intr-o tara araba, unde iti va fi mai bine. si nu sa traiesti in pacat alaturi de noi ! sa nu-mi spui tu mie ca fetele tale pe la 12 ani, vor merge cu valul pe cap la scoala in romania .
Doamne ajuta !
|
hai ca esti prea desteapta,si uitate mai bine ce am scris ,dece crezi ca arunc cu noroi sa iti fie rusine tie ca pina acum tot iti dai cu parerea ca esti cunoscatoare a islamului dar habar nu ai.NU AM NIMIC CU CRESTINI!!! nu mai pune paie pe foc. tu nu poti sa imi interzici ce caut aici,cite persoane musulmane sint pe acest forum nu faci decit sa arunci cu pietre si mai spui ca esti si crestina.iar cit despre fata mea pot sa iti spun ca da de la 11 ani poarta jijab(voalul de care spui tu de pus pe cap)si nu ii este rusine si nici mie.chiar daca la scoala este jignita nu ii pasa.mai bine mai intreba cum este vazuta o eleva cu imbracamintea care pare ca merge la discoteca nu la scoala.