View Single Post
Vechi 08.01.2010, 01:13:08
11111111
Guest

Implicit Cea mai mare erezie...citeste ateule...lasa falsitatea omului initiat!!!

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Pentru a se pastra modelul Maicii Domnului lumea trebuia sa incremeneasca in timp.
Dar mai intii vorba lui Voltaire, haideti sa definim termenii de discutie:
Ce inseamna MODELUL MD?
Ce stim noi despre felul in care MD l-a crescut pe Hristos?
De ce oare l-a "scapat din miini" cind acesta a plecat la 12 ani in pustie..si s-a mai intors la 30.
Daca tie ti-ar face copiii tai asa ceva, tu ai continua sa urmezi si sa promovezi cu atita patos si rivna acest model?
Maica Domnului este o fiinta deosebita din alte pdv, duhovnicesti dar literal, nu prea vad nimic iesit din comun fata de o alta mama grijulie, insa pina la 12 ani, ca mai tirziu nu mai stim, ce s-a mai intimplat
Asta-i...Ateule, dau "copy-paste"...la cuvintele Domnului Nostru IISUS HRISTOS,...pentu ca..."Toate vor trece pe acest pamant, dar cuvintele mele vor RAMANE"...

Nu va temeti frati crestini...Ateii sunt "neghinele"acestui pamant, serpii taratori ai lumii,
Maica Sfanta a calcat pe capul sarpelui...
Prin FEMEIA aleasa de Dumnezeu, a venit renasterea omului vechi in cel nou
Prin EA...pacatul Stramosesc a fost starpit...

Uitati-va la acesti LUPI din FORUMUL CRESTIN...ce-si spun ortodocsi..."Piei satano!"...asta veti auzii...

Acum dau "copy-paste" la cuvintele Domnului nostru din Sfanta Scriptura:
Sf.Apostol Luca
42. Iar când a fost El de doisprezece ani, s-au suit la Ierusalim, după obiceiul sărbătorii.
43. Și sfârșindu-se zilele, pe când se întorceau ei, Copilul Iisus a rămas în Ierusalim și părinții Lui nu știau.
44. Și socotind că este în ceata călătorilor de drum, au venit cale de o zi, căutându-L printre rude și printre cunoscuți.
45. Și, negăsindu-L, s-au întors la Ierusalim, căutându-L.
46. Iar după trei zile L-au aflat în templu, șezând în mijlocul învățătorilor, ascultându-i și întrebându-i.
47. Și toți care Îl auzeau se minunau de priceperea și de răspunsurile Lui.
48. Și văzându-L, rămaseră uimiți, iar mama Lui a zis către El: Fiule, de ce ne-ai făcut nouă așa? Iată, tatăl Tău și eu Te-am căutat îngrijorați.
49. Și El a zis către ei: De ce era să Mă căutați? Oare, nu știați că în cele ale Tatălui Meu trebuie să fiu?
50. Dar ei n-au înțeles cuvântul pe care l-a spus lor.
51. Și a coborât cu ei și a venit în Nazaret și le era supus. Iar mama Lui păstra în inima ei toate aceste cuvinte.
52. Și Iisus sporea cu înțelepciunea și cu vârsta și cu harul la Dumnezeu și la oameni.

Deci...Atee sau Ateule...s-a coborat in Nazaret...si le era supus...la provaduit a iesit la 30 de ani...si-a provaduit timp de 3 ani.
Credeti mai paganilor,pentru ca... mai este putin timp pentru mantuire.

http://www.youtube.com/watch?v=D00g_...eature=related

Last edited by 11111111; 08.01.2010 at 01:22:49.
Reply With Quote