View Single Post
Vechi 08.01.2010, 09:49:30
GeorgeS GeorgeS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.10.2009
Locație: Slobozia
Religia: Ortodox
Implicit

D-na Fani71 , ati retinut bine.Relatia conjugala in zi de sarbatoare (deci si duminica) este pacat. Biserica binecuvinteza unirea dintre soti, dar in alte zile, nu in cele de post (cand incercam sa ne preocupam mai mult de cele duhovnicesti) sau in sarbatori (cand primeaza cinstirea zilei si nu placerile noastre). Eu asa vad lucrurile. Slava Domnului, avem destule zile in saptamana (marti si joi) cand nu tinem post si in care ne este ingaduita legatura trupeasca.
Revin cu o precizare pt D-na Sophia: cand am zis destrabalare nu m-am gandit neaparat la relatiile intime. Am vazut destule cazuri de intoxicatii cu alcool, morti prin inec cu bol alimentar, ba chiar pancreatite acute mortale datorate exceselor alimentare. Destrabalare este si atunci cand mananci in nestire, ca un porc, dupa dezlegarea postului, sau bei pana cazi sub masa, sau si mai rau, urci asa beat la volan si mai omori si pe altii. In Romania, dupa sarbatori,(Pasti, Craciun) deodata se umplu sectiile UPU ale spitalelor cu inconstienti care nu stiu masura la mancare si bautura.
Reply With Quote