View Single Post
Vechi 08.01.2010, 10:38:55
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Unde scrie, parinte, ca este pacat, de fapt?

Repet, daca exista chiar aceasta regula in canoanele vechi, cred ca ea provine dintr-o falsa intelegere a sexualitatii. Pentru ca nu vad de ce avem voie sa mancam de dulce, desi 'ne preocupam mai mult e cele duhovnicesti', dar nu avem voie sa fim impreuna cu sotul sau sotia.
Draga Fani, nu trebuie sa-i daruiesti lui Dumnezeu ceva fortat, doar invocand ca asa scrie undeva. Cand ii daruiesti lui Dumnezeu ceva, trebuie sa o faci din toata inima. Treptat vei vedea cat de minunate sunt aceste zile daruite lui Dumnezeu. Dar mai minunat este sa daruiesti impreuna cu cel de langa tine ziua, nu singur, pentru ca atunci risti sa aduci tulburare in familie. Daca cel de langa tine nu intelege ce inseamna sa-i daruiesti o zi lui Dumnezeu, roaga-te si va veni si ziua cand initiativa de a darui lui Dumnezeu va veni de la cel de langa tine.

Sfintii Parinti nu au probleme in a privi curat viata, noi avem probleme in a primi cum se cuvine sfaturile lor. De cand am intalnit aceasta fraza: "esti cat daruiesti", multe s-au schimbat in modul meu de a darui.
Reply With Quote