Casnica,cazna=greutate.O casnicie se tine greu dar asta ne e crucea familiei.Poate trebuie sa schimbi si tu ceva din tine,poate e o incercare ce vi-o da Dumnezeu lasand vrajmasul sa va ispiteasca.Citeste acatistul''BUCURIE NEASTEPTATA'' A MAICII DOMNULUI unde e scris si despre problemele dintre soti[il gasesti si pe net],post,litii pt intelegere in casa,milostenii si RABDARE si o sa fie bine.O sa scriu si o pilda despre rabdare:un calugar se imbolnavise si se duse la un preot batran cu harisma sa ceara un sfat ,cum sa se mai roage.Acesta ii spuse sa zica rugaciunea lui IISUS f.des.Trecea timpul ,dar el mai bolnav era.S-a dus iar la preotul vazator sa-l intrebe ce sa mai faca .Acesta ,dupa ce intreba pe Domnul Iisus,Mantuitorul ii spuse sa-i zica ca inca nu s-a implinit numarul rugaciunilor,postului si milosteniilor ce le are de facut pt implinire.Deci,fa si tu in continuare ,caci nu ti s-a implinit nr rugaciunilor,....tale.Si oricum,Dumnezeu nu pune mana pe telecomanda sa ne implineasca pe loc.Probabil mai avem de tras si pacate de intarzaie ajutorul,dar asta nu e motiv de descurajare.Totul consta sa facem ce trebuie.Mie mi s-a intamplat sa nu mi se implineasca unele rugaciuni atunci cand lelaiam vorbe de rugaciune si am invatat de la un preot sa ma rog tare si de atunci nu mai am probleme chiar de mai am de trecut hopuri pana se implineste,nu ma descurajez .Rugaciunea cu plans ,post ,litii ,milostenii da roade.Roaga-te si la ingerul casniciei tale,caci la casatorie,Dumnezeu da ingeri pt familia[ingeri ai casatoriei].Nu trebuie sa faca nimeni pacatul a destrama o familie,caci ce Dumnezeu a unit,omul nu are voie sa desparta.Toata lumea are probleme in casnicie,vrajmasul isi baga coada ,mai ales cand vede ca e bine,dar astea sunt incercari pe care le avem de dus in crucea noastra.Dumnezeu sa va lumineze,sa va intelepteasca ,sa alunge pe vrajmasii mantuirii noaste si sa va aduca linistea.Apeleaza si la preotul duhovnic sa stea de vorba cu ea.
Last edited by iuly21; 08.01.2010 at 15:09:29.
|