View Single Post
Vechi 08.01.2010, 17:12:11
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ferrante Vezi mesajul
e frumos sa iubesti in ziua de azi si sa fi iubit problema e ca nu stiu cat de bine mam indragostit.probleama e ca fata pe care o iubesc a fost botezata de bunica mea iar parinti ei sunt fini bunici mele.vreau sa stiu daca mai pot inainta relatia ata sau nu?cine stie ceva va rog sami raspundeti.multumesc.crestinesc e bine sau nu se pot oficia casatorii in cazul asta .biserica accepta?
Ce frumoasa este Iubirea! Asa este! Dar ce rau este cand te indragosesti chiar de o rudenie spiritula a ta! Casatoriile intre rudenii spirituale nu se pot oficia! Fratia ta esti rudenie spirituala cu acea fata! Cum? fata este fiica spirituala a bunicii tale! Dansa ii este parinte Spiritual! Fratia ta esti nepotul dansei! Fratia ta cu ea esti rudenie de sange cu Bunica! iar cu fata esti in relatie spirituala cu ea de gradul 3! Pana la gradul 5 nu ai voie sa te casatoresti cu ea! Cu atat mai mult cu cat parintii ei sunt finii buncii tale! Deci... nu se poate! Nu te necaji! Iti va trimite Dumnezeu alta fata! Numai sa te rogi! Si iti va da ceea ce ai nevoie! Sa nu fie nici o legatura cu ea, decat ceea ce o vei inchega fratia ta cu ea prin Taina Casatoriei!