View Single Post
Vechi 08.01.2010, 18:20:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodiana Vezi mesajul
cineva din familia mea,de care sunt datoare sa ascult ma obliga sa accept vaccinul asta anti gripa porcina.Si totusi,preotul duhovnic mi-a spus si ne-a spus tuturor la biserica sa nu acceptam vaccinurile sub nicio forma!Ce ar trebui sa fac in sensul asta?Eu sunt ferm convinsa ca vaccinurile acelea nu folosesc la nimic bun...si totusi...eu de cine ascult?:|
E o alegere dificila, in ultima vreme au aparut multi care habar nu au despre imunologie dar emit tot felul de teorii, din pacate unii fiind chiar doctori (dar nu imunologi) iar altii fara nici un fel de competente in domeniu, doar intoxicati cu informatii care se pretind "ortodoxe" si "medicale" dar nu le pot aprecia valoarea de adevar pentru ca nu au competenta necesara si merg pe incredere iar asta poate fi o greseala fatala mai ales in astfel de chestiuni.

Eu nu pot sa-ti recomand nici sa-l faci, nici sa nu-l faci, prudenta medicala ar zice ca mai bine nu, fiind vorba de un vaccin nou si insuficient testat, cel putin daca riscurile sunt mici in sensul ca nu ai contact cu f. multe persoane nici nu ai printre apropiati multe cazuri (confirmate!) de imbolnavire sau/si probleme cu sistemul imunitar.

In orice caz stiu si persoane care l-au facut si nu au absolut nimic, nici macar cele mai mici reactii secundare.
Reply With Quote